Kaarten nu te koop via de ticketshop

Mis het niet

Dit wordt een bevrijdend feest zoals je dat lang niet meer meegemaakt hebt! Maar er zijn natuurlijk wel speciale voorwaarden vanwege de afgelopen periode. Lees daarom goed de voorwaarden door vóórdat je een ticket koopt, dan kom je straks niet voor verrassingen te staan. We rekenen natuurlijk op een prachtige zomerse avond, en er wordt voor voldoende ventilatie én een tentdak gezorgd. Onze toplokatie direct aan zee heeft meer dan voldoende (betaalde) parkeerruimte.

De Infinity Beach wordt gehouden op 18 september van 16:00 tot 23:00.

Ticketprijzen*:
€17,50 p.p. earlybird (tot 29 juli)
€19,50 p.p. regular (t/m 5 sept)
€25,00 p.p. last-minute

(*toegangsprijs, exclusief €1 servicekosten p.p.)

Koop hier je tickets

Strand Deining | Castricum aan Zee

100 % positive energy
Infinity Beach

Laatste nieuws

Aftermovie Infinity Beach

Bekijk hem hier, onze Infinity Beach party aftermovie! Eindelijk weer eens even helemaal los op een uitverkocht feest. Gelukkig hebben we de beelden nog…

Party time!

Wij hebben enorm veel zin in morgen, we hopen jullie ook!De voorbereidingen voor de opbouw zijn in volle gang, de DJ’s al warm gedraaid. Zelfs het weer lijkt mee te gaan werken. Houd er qua kleding wel rekening mee dat we met zo’n 500 man onder een tentdak aan zee staan. Het kan ‘s avonds eventueel wat afkoelen.Naast drank zijn er snacks te krijgen. Er is hiervoor een muntenkassa aanwezig. Er zijn geen kluisjes, wel een garderobe.– Neem je ID mee– Zorg voor werkende een QR code op je CoronaCheckApp– Neem je ticket(s) meeHeb je meerdere tickets gekocht? Geef het door…We zien jullie morgen vanaf 16:00!

Reminder: Wacht niet te lang met inplannen test

Voor toegang tot Infinity Beach party heb je naast je ID en je toegangskaartje ook een vinkje op je CoronaCheck app nodig wanneer deze bij de ingang gecheckt wordt. Alléén die QR code op de app of printje is jouw bewijs (andere creatieve varianten worden niet geaccepteerd). Heb jij je vaccinatie(s) al 2 weken voorafgaand aan de 18e gehad? Dan kan je normaal gesproken de QR code al op je app inladen. Dat moet je zelf checken. Ben je nog niet (op tijd) gevaccineerd én heb je ook zelf geen corona gehad? Dan moet je je dus nog laten testen voor toegang (https://www.testenvoortoegang.org). Houd rekening met de beperkte geldigheid van die tests én mogelijke drukte bij de teststraten, dus plan je test op tijd in via bovengenoemde website. Heb je kaarten voor anderen gekocht? Zorg ervoor dat ook zij hiervan op de hoogte zijn!