Update programmering én toegangsvoorwaarden bekend

Het was afgelopen weken bijzonder spannend voor de Infinity organisatie. Het goede nieuws is dat we door kunnen met Infinity Beach op 18 september! Wel moeten we nu vanwege de Corona maatregelen vanuit de overheid wat eerder gaan starten en vroeger stoppen. De nieuwe aanvangstijd wordt 16:00 en de eindtijd 23:00. Meer dan voldoende tijd dus nog om van de zee, elkaar én de muziek te genieten. We raden iedereen dan ook aan om zo vroeg mogelijk te komen en het maximale uit deze unieke mogelijkheid te halen. 

Corona maatregelen worden vanuit de overheid natuurlijk regelmatig aangepast en we sturen iedereen die zelf kaartjes gekocht heeft daarom een week vooraf nogmaals een mail met de allerlaatste stand van zaken. Maar het ziet er nu naar uit dat we door kunnen gaan en iedereen bij binnenkomst alleen zijn/haar Infinity ticket, ID en een vinkje in de CoronaCheck app hoeft te laten zien. 

We rekenen uiteraard op jullie steun. Maar mocht je je niet kunnen vinden in de nieuwe programmering of heb je vragen, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via vragen@infinityparty.nl. 

Tot snel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *