Reminder: Wacht niet te lang met inplannen test

Voor toegang tot Infinity Beach party heb je naast je ID en je toegangskaartje ook een vinkje op je CoronaCheck app nodig wanneer deze bij de ingang gecheckt wordt. Alléén die QR code op de app of printje is jouw bewijs (andere creatieve varianten worden niet geaccepteerd). Heb jij je vaccinatie(s) al 2 weken voorafgaand aan de 18e gehad? Dan kan je normaal gesproken de QR code al op je app inladen. Dat moet je zelf checken.

Ben je nog niet (op tijd) gevaccineerd én heb je ook zelf geen corona gehad? Dan moet je je dus nog laten testen voor toegang (https://www.testenvoortoegang.org). Houd rekening met de beperkte geldigheid van die tests én mogelijke drukte bij de teststraten, dus plan je test op tijd in via bovengenoemde website.

Heb je kaarten voor anderen gekocht? Zorg ervoor dat ook zij hiervan op de hoogte zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *